Behövlig sömn.

Det blev många timmars sömn inatt, vilket jag verkligen behövde. Jag gick upp för 1½ timme sen och har i princip bara ätit frukost än så länge.

Nu till vår mini-resa:

Tisdag:
Vi åkte alltså 08.20 i tisdags, och var framme vid halv 3. Vi blev någon försenade eftersom vi hamnade i tullkontroll. Då hoppade det på söta vovvar som luktade på alla människor och deras packning. Det var en upplevelse, och vilka duktiga hundar :)

Väl framme i Oslo tog vi oss från busstationen till karl johan (den stora gatan i Oslo city, typ som storgatan fast hundra gånger större). Där mötte vi upp Alexandra och Malin, två av dem vi skulle bo hos under natten. Vi åkte til deras lägenhet och vilade lite. Sen var det ju dags för oss att titta på lägenheten! Så vi tog fram kartan och skulle kolla hur långt det var från deras lägenhet till "vår". Om det var så att vi kunde gå eller behövde ta buss eller T-bana. Och då visar det sig att lägenheterna ligger två gator ifrån varandra! Vi lyckas alltså hitta boende ca. 2 minuter från lägenheten vi skulle kolla på. Hur stora är oddsen? Oslo är ju ändå ganska stort.

Men men, vi tittade på lägenheten som var kanon, och vi hoppas nu bara på att vi får den! Tisdagskvällen bestod av några ansnitt av Gossip Girl, tacos, prat, film och en massa popcorn. Sen när vi skulle sova låg jag och frida och skrämde upp varandra. En teori var bland annat att Lucas (i one tree hill) skulle gå förbi vår fönster och fråga om han fick komma in. Inte så skrämmande kanske, men vi hade samma teori om bland annat uteliggare.

Onsdag:
Efter inte allt för många timmars sömn ringde klockan vid 08.00. Det var då dags att packa och fixa sig lite smått. Vi tog oss, men lite hjälp av Vladde, till city och åt frukost på McDonalds. Sen gick vi till busstationen och köpte läsk. Sen gick vi på bussen och en 6 timmar lång resa väntade oss. Och tro det eller ej, men vi hamnade i tullkontroll igen! Vi kan det här nu tjejer. Vi har även kommit fram till att den svenska tullen är mer avancerad än den norska.

Tack för en rolig resan, antagligen blir det en tripp upp till Oslo snart igen :)

Kommentarer
Postat av: Sofie

Hoppsan kerstin!:p haha två gånger:p va bra de låter:D hoppas ni får den!! hihi<3

2008-10-23 @ 20:30:35
Postat av: Linn

haha, ja :P Det hoppas vi med! Håll tummarna!

2008-10-23 @ 20:52:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0