Idol när det är som bäst.

Kom att tänka på en sak! Jag hoppas alla kollade på Idol igår, jag har aldrig skrattat så mkt i hela mitt liv som jag gjorde då asså. När han kom in som sjöng "jag går ner till stranden och köper en coca cola bla bla bla.." så skrattade jag så tårarna sprutade. Men det kändes konstigt att sitta själv i mitt rum och skratta, så jag ringde sofie. Hon skrattade typ lika mycket hon :P Hahahaha! roligare får man leta efter.

Hamburgare och marängsviss.

Jag känner att kvällen inte kommer bli så nyttig. Men å andra sidan var jag väldigt nyttig till lunch då jag åt kyckling, quinoa och massa sallad :) Jag har varit sugen på marängsviss i flera dagar nu så jag känner att jag måste äta det. Så jag ska ner till hemköp och köpa glass, banan och maränger, eftersom vi inte hade något av det hemma. Men efter maten antar jag att jag inte kommer orka mkt efterrätt ändå. Det är smällar man får ta.

Någon som vet nån bra film förresten? Är i stort behov av nya!


Höst <3

Nu är det verkligen höst, och jag älskar det! Det betyder nämnligen att jag får börja använda mina underbara stövlar från förra året. Det är dem bästa och skönaste skorna jag någonsin ägt, kan gå runt i dem en hel dag utan att få ont i vare sig fötter eller knän. Och det är inte många skor jag kan göra det i. Själva stövlarna är inte världens snyggaste, och inget man har på sig när man är ute på helgerna. Men till vardags är dem perfekt.

Sen som jag på att jag även har ett par svarta boots med klack, från förra året, som är nästan oanvända. Dem ska också ställas i skohyllan nu :) Kan ta bilder på båda stövlarna och bootsen sen eller imon (om jag orkar) så ska ni få se.

Nu ska jag in i tvättstugan och leta fram lite brun skokräm, mina stövlar behöver snyggas till.

/Linn


Tisdag.

Idag är det tisdag och det innebär att båda gossip girl och one tree hill sttår på schemat! Idag ska jag sitta barnvakt igen, hos familjen Drangel. Igår var det riktigt mysigt, jag hämtade Ebba vid 1, och så gick vi hem och kollade på film och fikade. Sen vid 4 hämtade jag Ludde, sen lagade vi mat och sen var vi ute och lekte. Ludda frsökte lära mig åka streetsurfing-bräda (heter dem så?). Det gick iaf inte så bra. Mina bröder ha försökt lära mig ett halvår nu typ, det är helt omöjligt. Kommer typ 10 meter sen trillar jag eller så tar farten slut, haha!

Men innan jag ska sitta barnvakt idag så ska jag städa här hemma och hänga upp tvätten. Och förresten, mina skor har kommit nu! Dem är jättesöta så nu ska  jag bara gå i dem lite så dem blir mjuka och formade efter mina fötter :)

Hoppas ni får en bra dag.

Ny design.

Som de flesta kanske ser har jag ny design på min blogg. Jag fick hjälp av en tjej (sagapaga.blogg.se) som hjälper en helt gratis och hon är jätteduktigt! Så för er som vill förnya er blogg, ta en titt på hennes sida.

Idag ska jag hem till famlijen Drangel och sitta barnvakt. Ebba var lite hängig så ska hämta henne på skolan redan vid 1 och sen hämta Ludde vid 4. Så nu ska jag hoppa in i duschen. Hoppas ni får en bra dag :)

Trött efter helgen.

Detta har varit en jobbig och rolig helg! Det var jättetrevligt hos Nicole i fredags, tack för att vi fick komma :D Igår var jag, Sofie och Elin och åt hos Malin. Maten blev sjukt god och det var jättekul. Jag måste köpa det spelet vi spelade, haha asså! Trodde inte det skulle vara så kul som det var. Tack alla för en rolig helg, nu orkar jag inte skriva mer. Ska nog sova lite till. Ikväll blir det film, behövs efter en sån här helg. Får se om jag orkar med ett inlägg till sen lite senare.

/Linn

Kontrakt på g.

Jag har precis kommit hem från Malin. Allt gick jättebra och han som äger lägenheten är riktigt trevlig. Han skulle maila kontraktet så fort som möjligt och efter det betalar vi och så får vi nycklarna. Sen är lägenheten vår! Vi skulle i princip kunna åka upp redan om en vecka. Men vi får se hur det blir med det. Som det ser ut nu åker vi i början av oktober, alltså ½ månad ungefär.

Nu ska jag hoppa in i duschen, om 1½ timme ska vi vara hos Nicole! Vi hörs imorgon.

Hem till Malin.

Nu har jag precis ätit sallad med lax och tomat. Gott :) Om 10 minuter ska jag ta bussen till Malin. Jag skriver senare om hur det gick med lägenheten och så. Ha det bra så länge.

Äntligen fredag.

Nu är det helg. Och detta kommer bli en kanon helg tror jag. Jag är på så sjukt bra humör, nu närmar sig resan till Oslo med STORA steg. Inte lång tid innan vi flyttar. Jag pratade Jacob igår på kvällen och det gjorde mig ännu mer laddad! Han tyckte också att lägenheten är jättefin och att det kommer bli skitkul att flytta. I eftermiddag ska ju som sagt jag och Malin ringa Marcus (han som äger lägenheten) igen. Ska fixa med det sista, våra frågor och så ska vi se hur vi ska betala honom första gången.

Nu ska jag äta frukost, vi hörs senare.

Vår underbart fina lägenhet

Nu är det paus på tven så jag tänkte passa på att lägga upp bilderna på lägenheten :)









Sen är det ett stort sovrum till men det gick inte lägga upp den bilden. Men erkänn den är sjukt snygg? Här kommer vi trivas!

oslo - here we come!

Nu är jag så glad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Kämpar för att hålla mig uppe på stolen, det spritter i hela kroppen. VI HAR LÄGENHET I OSLO!! Jag ringde precis han som äger den och han svarade denna gången. Han sa att lägenheten fortfarande var ledig och vår om vi ville ha den. Det är klart vi vill ha den! Vi ska ringa honom imorgon igen och fixa med allt. Kontonummer och dylikt. Sen är den vår :D Kan knappt bärga mig tills vi flyttar, Jag, Malin, Andreas, Jacob, Robin och kanske Bella. Detta kommer bli kanon. Jag ska se om jag hittar bilderna på den så ska ni få se hur den ser ut. Men det kommer senare, nu ska jag kolla idol.

Pappa står för menyn.

Ikväll är det pappa som varit och handlat och det brukar alltid innebära extra god mat! Ikväll blir det kött, pommes och sallad. Kan enligt mig inte blir så mycket bättre. Jag är riktigt hungrig också, så nu får jag se om det är så gott som jag hoppats på ;)

11 september

Jag kom precis på att det faktiskt är 11 september idag. Och jag antar att det inte är någon som kan glömma vad som hände det datumet för exakt 7 år sedan. Men det är sjukt att det gått så lång tid, känns inte alls som att det var så länge sen. Jag var alltså 11, nästan 12, när det hände. Och ändå kommer jag ihåg varenda detalj av hur jag fick reda på det, och hur jag satt med mamma och pappa och kollade på nyheterna. Spanska nyheter eftersom vi var på Mallorca. Det var även samma vecka som vår kära strandbar precis nedanför oss exploderade och brann upp. Ingen bra vecka alltså :(

Nu är helgen planerad också.

Nu kan jag bocka av en till sak på min "att göra"-lista. Jag har nämnligen planerat helgen. Imorgon ska jag, Sofie och Malin hem till Nicole (rätt namn va sofie? :P) och äta mat och förfesta lite. Sen bär det av mot stan :) Tror det kommer bli jätte trevligt.

Och på lördag pratade jag och Sofie om att vara hos mig först och äta och mysa typ. Sen ner på stan. Får se hur det blir med det det är inte riktigt bestämt ännu. Malin, du är så klart också välkommen om det blir av!

Nu ska jag nog kolla ett avsnitt av Las Vegas, sen ska jag ut och gå (om jag och mina knän orkar), och SEN ska jag börja med byxorna. Kolla på tyg till kjolen tar jag imon, kommer inte hinna börja på den idag ändå.

Maaaaat!

Nu har Malin precis varit här och vi ringde återigen snubben som äger lägenheten i Norge. Men han svarade inte denna gången heller. Nu har vi kommit fram till att vi ska telefonterra honom hela dagen, tills han svarar. Vi har ju till och med smsat honom. Vill han bli av med lägenheten borde han ju svara.

Nu ska jag göra mat. Kom på att jag inte ätit lunch och eftersom jag gick upp så tidigt var det väldigt länge sedan jag åt frukost. Uppdaterar mer sen, om hur allt har gått idag. Jag har inte börjat med något av det som står på min "att göra"-lista. Blir nog ner på stan efter lunchen i alla fall :)

Tidigaste morgonen på länge.

Idag vaknade jag vid 7 och har varit vaken sen dess. Ganska skönt att gå upp så tidigt, dagen blir ju jättelång. Men det jag ville säg med detta inlägg var att jag fick skorna! Jag var så nervös när det var typ 5 minuter kvar att det var någon som skulle lägga ett högre bud. Men som tur var så var det ingen som gjorde det, så dem blev mina :) Här kommer en bild, vad tycks?



Ajaj :(

Jag har så fruktansvärt ont i mina knän idag. Ja, tyck synd om mig. Jag har nog haft dem böjda för mycket, helt stel i lederna =/ Dumma knän, bli bra någon gång!

Jag tänkte avsluta det sista inlägget för dagen med att göra upp en lista över allt som ska göras imon. Jag tror att det kan behövas eftersom jag kommer glömma allt annars.

  • Se till att det är JAG som lägger högsta budet på skorna!
  • Börja pilla med byxorna som ska göras om.
  • Gå och kolla på tyg och dragkedja till en kjol jag ska sy.
  • Kanske gå en lååång runda?!
  • Prata med Sofie och Malin om helgen.
  • Prata med pappa om jobb nästa vecka.
Det var nog allt. Nu glömmer jag inte bort det iaf :) Hoppas ni får en bra kväll, min kväll kommer bestå av msn och SATC.  Känns väldigt orginellt för min del. Puss, godnatt!

Soppa och äppelpaj!

Idag stod pappa för kvällsmaten, och det blev kycklingsoppa. Det är inte precis min favoriträtt och jag var verkligen jättehungrig! Men då kommer mamma och räddar kvällen genom att berätta att hon tänkt göra äppelpaj till efterrätt, mums! Och ekströms färdiga vaniljsås till det. Så nu sitter jag här med en skål jämte mig och jag tror absolut att jag kan bli mätt på det.

OBS! Jag har fortfarande högsta budet på skorna på tradera, och auktionen avslutas redan imorgon ;)

Projekt!

Japp, jag har ett nytt projekt på G. När mormor var här för kanske ett halvår sedan, lite längre sen är det nog, så skulle hon hjälpa mamma och tvätta. Men smart som min mormor är så råkade hon torktumla mammas ganska nya nudie-jeans. Det är stretch i dem och dem krymte jättemycket! Från början var det stolek 30 men nu kan man väl säga att det är ett par, hmm, små 27or kanske. Så ni kan förstå att mamma inte kan ha dem längre. Men iaf, jag fick dem av mamma. Men eftersom jag har 24-25 så är dem för stora. Men dem är ungefär lagom i midjan! Så mitt projekt är att sy in dem över benen så att dem sitter snyggt. Tror jag börjar med det ikväll, annars imon :) Hoppas det blir bra. Ni får se resultat när jag är klar.

Är inte värd min blogg.

Jag är alldeles för dålig på att uppdatera asså, måste bli bättre. Har sagt det till mig flera gånger innan men jag lyssnar inte på mig själv. Blir väl bättre när jag kommer till Oslo, borde hända fler roliga saker där.

Igår när jag var hos Malin upptäckte jag att mina skor har gått sönder. Har ett par vita tygskor, men nu är det i pincip inget tyg kvar på insidan av hälen. Typ gummi där istället. Så jag måste köpa ett par nya "skitskor" som jag inte behöver vara rädd om. Tror det blir ett par svarta tygskor denna gången. Med svart sula och svarta skosnören, inget speciellt alls alltså. Om jag hittar några, vill säga. Någon som vet var jag kan hitta såna?

På tal om skor så håller jag faktiskt på att buda på ett par på tradera. Jättefina och helt oanvända :) Lite obehagligt att gå i skor andra personer använt. Får jag dem så lägger jag upp bild på dem här i bloggen. Det är ett par riktiga "Linn-skor". Åhh, hoppas jag får dem!

Nästa vecka ska jag jobba för pappa! Behövs nu inför Oslo, eftersom jag inte jobbat i sommar har jag inte allt för mycket pengar. Då kan jag använda mina nu söndriga skor på jobbet ju, smart!

Kulturdag/natt.

Idag är det kulturnatten här i halmstad, vilket betyder att Friends with benefits spelar i biblioteket klockan 01.10 :) Ska bli sjukt kul att se dem spela igen. För er som inte vet vilka Friends with benefits är så är det en grupp som består av Hampus Lerjebo, Mikael Karlsson, Niklas Persson, Markus Leihed. Dem är jättebra så kom och kolla :)

Nu ska jag tvätta sen ringa Josse :) Puss!


Nyklippt.

Jag vet att jag sa att jag skulle göra en "frisyr" av det denna gången jag klippte mig. Men jag fegade ur lite. Meningen va att jag skulle klippa av en bra bit så att det var lite under axlarna. Men när jag väl var hos frissan så ångrade jag mig. Det blir väl kanske nästa gång istället. Men jag klippte nog av i alla fall 7 cm. Och gud vad skönt att få bort allt slitet! Känns inte som mitt hår längre :) Här kommer bilder från före och efter.

Före:


Efter:


Vad tycks? Jag är i alla fall nöjd, och 650 kr fattigare =/ Att frisörer ska lura på en massa saker till håret. Men det jag köpte idag var absolut nödvändigt :)

Äntligen <3

Idag är dagen jag väntat på hela sommaren. Idag har nämnligen både Gossip Girl och One Tree Hill säsongspremiär! Håller på att ladda ner båda två just nu och dem ligger i 600 kb/s. Helt okej, haha :) Nu ska jag göra frukost som jag kan äta under tiden jag kollar på Gossip Girl. Jag börjar med Gossip Girl, för jag tror One Tree Hill avsnittet är bättre.

RSS 2.0