16 december.

Puh! Nu har jag städat alla skåp i köket, suttit med tandborste och skurat ända in i hörnen. Rent blev det iaf! Och nu frostar jag av frysen så mamma kan torka ur den när hon kommer hem. Och jag hade tänk att belöna mig själv genom att ta ut alla min kläder ur garderoben och packa ner det jag inte behöver de 2 kommande dagarna. Vilken belöning va! Kläderna kommer väl få ligga i resväskan ett tag eftersom jag inte har någon ordentlig garderob i huset än.

Jag har märkt att många som bloggar har gjort en lista med 20 saker om sig själv. Så jag pillade faktiskt ihop en sån lista jag med. Så här är 20 saker som du (kanske) inte vet om mig:

1. Jag har tre yngre syskon.
2. Så länge jag levt, har ingen nära i min släkt dött.
3. Jag tycker inte om pepparkakor.
4. Jag är jätteallergisk mot jordnötter.
5. Mitt rum är ALDRIG välstädat.
6. Jag följer så många serier att jag inte kan hålla kolla på dem.
7. Jag har varit på Mallorca 17 gånger.
8. Jag flyttar om 2 dagar.
9. Min största fobi är spindlar, klarar inte ens av att se dem på bilder.
10. När jag var mindre var jag blyg och tystlåten.
11. Jag vill bli lärare.
12. Jag har lätt för att lita på människor.
13. Varken jag eller mina syskon har andranamn.
14. Jag vill bo i Halmstad när jag blir stor.
15. Julmat är något av det äckligaste jag vet, äter bara skinka, prinskorv och gröt.
16. När jag var mindre tränade jag gymnastik i 8 år, var med i JSM en gång.
17. Karuseller är enormt kul, och jag blir som en 10-åring varje gång jag besöker Liseberg.
18. Jag har inte tränat på ungefär ett år.
19. Jag är sjukt velig och kan nästan aldrig fatta beslut och hålla mig till dem.
20. Jag är väldigt barnslig och skrattar åt det mesta.

Nu ska jag koka ett ägg och börja packa. Ha en bra kväll!

15 december.

Jippi! Äntligen fick jag prata med min Sofie :D Okej att det var på msn och bara i kanske 3 minuter, men jag vet iaf att både hon och Grynet lever och har det bra. Det har bara gått en vecka och jag saknar henne redan, jättemycket faktiskt. Igårkväll när jag låg och funderade lite så tog jag upp telefonen och var på väg att slå hennes nummer. Sen kom jag på att det inte gick ju =/ Jaja, hon har det bra och jag vet ju att hon inte kommer hem på ett tag. Skönt att prata lite med dig iaf :)

Idag har jag mkt som ska göras här hemma, ska städa skafferi och förråd mm. Så det ska jag sätta igång med nu. Hoppas ni får en bra dag.

Linn - miss you

14 december.

Jag tycker det är så förbannat svårt att komma på rubriker, så nu skriver jag bara datumet istället.

Min helg har varit ganska lugn, i fredags gick jag upp vid 5 för att kolla på lussetåg på mammas jobb. Barnen var så söta och jätteduktiga :) På eftermiddagen satt jag barnvakt, eller jag satt barnvakt från 16.00 till ungefär 24. Sen skyndade jag mig hem och bytte om och fixade hår och smink, och exakt 00.14 var jag utanför mårtensson. Det var inte speciellt kul på underbar, händer alltid samma saker och alltid samma folk där. Börjar bli lite tråkigt nu. Det hände bara massa skit nu i fredags också, så då blev det ännu tråkigare. Jag somnade vid 4 ungefär, vilket betydde att jag var uppe nästan ett dygn. Så jag var sjukt trött när jag väl kom hem.

Igår var jag bara hemma och gjorde absolut ingenting. Somnade vid 22-23 någongång, vilket behövdes :) Idag har jag inte heller gjort så mkt. När mamma kommer hem ska jag fråga efter en flyttkartong så jag kan börja packa ihop allt på mitt rum. Dags och börja nu eftersom vi flyttar på torsdag! Bilder på huset kommer när vi flyttat in.

Hoppas ni får en bra söndag!

Dags för uppdatering.

Nu har jag inte uppdaterat på väldigt länge, jag vet! Men vårt internet har inte fungerat, och så har vi haft mycket att göra med flytten. Men jag lovade ju att lägga upp bilder på huset under arbetets gång, och det ska jag göra. Jag har lite bilder som ligger på kameran, så ska se om jag lägger upp dem lite senare. Just nu ser det ändå ut som en byggarbetsplats i huset, ingenting är helt klart. Vi flyttar om en vecka och då är tanken att kök och vardagsrum iaf ska vara klart.

Men nu till nåt helt annat. Nu när alla åker här ifrån och det bara är jag och josse kvar, så måste vi ha något att göra på dagarna ju. Så vi har bestämt oss för att börja träna, vilket verkligen behövs! Kollade precis på TK:s priser och fy f*n vad dyrt det är! Inte bara TK:s priser utan på alla gym. Men men, får väl lägga alla pengar på träning och det är det väl värt. Ska bli kul att komma igång igen. Ska ringa josse och kolla om hon vill med och köpa gymkort nästa vecka :)

Ha en bra dag, och nu ska jag faktiskt försöka komma igång med bloggen igen!

RSS 2.0