Aldrig mer.

Åhh, nu har jag ätit en massa glass. Det skulle jag inte gjort, min mage har sagt ifrån. Att vara överkänslig mot laktos är jobbigt. Men glassen var ju så god. Att jag jävlas med att äta den även om jag vet hur ont i magen jag kommer få. Dags att hitta lite godis så magen får nåt mer att jobba med!

Glass och Las Vegas.

Innan idag frågade mamma mig om jag ville att hon skulle handla nåt speciellt till ikväll. Det första jag kom att tänka på var glass! Jag äter nästan aldig glass och vet inte varför jag sa det. Men nu är jag i alla fall riktigt sugen på det och ska ta och hämta en stor skål! Till de blir det några avsnitt Las Vegas. Har kollat på mer än halva säsong 1 nu. Hjälp mig, vad händer med mitt liv? Haha. Men är man lite småsjuk så får man ligga i sängen hela dagarna utan att få dåligt samvete :)

Pratade med pappa innan ,och jag fick jobba för honom. Då får jag ihop lite mer pengar innan jag åker.

Fredag, eller?

På fredagar ska man vara glad och se fram emot helgen! Men det gör inte jag just idag. Vill bara gå och stänga in mig på rummet och gosa ner mig i sängen. Jag är alldeles för trött för att orka med en "vanlig" fredag. Idag får det bli en lugn kväll, jag och sofie pratade om film. Men eftersom den nya mannen i hennes liv kommer till henne imon (läs: hennes hundvalp), så ska hon städa och så ikväll. Får se hur det blir med filmen. Annars blir det några avsnitt av Las Vegas. Jag är helt såld på det, har börjat kolla från säsong 1 nu.

Idag har jag inte gjort mycket alls. Var nere på stan nyss med Viktor, men det enda jag fick med mig hem var ett par trosor. Måste spara mina pengar till oslo! Ska ta ett snack med pappsen sen och fråga om jag får jobba hos honom en månad innan vi åker. Då får jag väl ihop några tusen till iaf och slipper leva som en grottmänniska första månaderna :)

Linn - Vill till Oslo NU!

Datorn, vad hade man gjort utan den.

Nu har jag kommit hem, eller jag har varit hemma i 2 timmar men har ätit och kollat lite tv. Nu satte jag mig precis i sängen och jag har min älskade laptop i knät. Hade tänkt sätta på ett avsnitt av Las Vegas innan SATC börjar :) Orkar inte skriva mer nu, ha en bra kväll alla. Natti natti.

Ännu en "sån" dag.

Jag är faktiskt ovanligt glad idag också. Jag vet inte varför, jag mår inte speciellt bra och det har inte hänt nåt speciell. Jag tror det beror på att Norge-resan närmar sig allt mer. Nu har Malin fått datum för uppkörning och eftersom hon lovat att klara det första gången, så åker vi efter det.

Inatt har jag inte alls mått speciellt bra, vaknat och varit helt kallsvettig och haft svårt för att somna om. Men nu känns det bättre. Jag har ingen feber och känner mig lite, lite piggare. Måste bli frisk, i eftermiddag ska jag sitta barnvakt. Tur att det är hos Ebba och Ludde som sköter sig själva. Dem behöver inte vara nära mig så dem blir smittade ju :P Nej, men skönt att jag mår bättre idag men det blir en lugn dag.

Ska hoppa in i duschen nu, sen göra en god sallad till lunch. Det åt jag igår också, vad nyttig jag känner mig! Sen har jag kommit på att jag dricker mineralvatten till allt, dricker aldrig nåt annat (förutom när jag är ute, förstås). Jag dricker det till och med till frukost. Det är ju så gott :)

Sjuk? =/

Idag har min lillebror varit hemma för att han är döförkyld och har nog haft feber med. Och nu börjar JAG känna mig febrig också. Jag som ska ut och äta med Sofie och Grynet ikväll, kan inte bli sjuk ju. Har gått och ignorerat hela dagen att jag inte mått speciellt bra, mest trott att jag sovit för lite. Ingen aptit har jag heller, mår nästan lite illa. Jag måste nog smsa och lämna återbud. Känns inte så kul att sitta på en restaurang om man inte mår bra :( Fan, jag vill inte bli sjuk, igen! Dagen som började så bra.


En bra dag :)

Idag är jag riktigt glad, och det är jätteskönt. Jag har inte en aning om varför, men jag har varit det hela dagen. Nu har Malin precis varit här och så har vi åter igen suttit och kollat på lägenheter. Jag vet inte varför vi gör det för vi har ju egentligen redan fått en. Vi ska bara sätta in pengarna på snubbens konto så är den vår! Men han verkar lite skum, men vi få väl chansa. Sätta in pengarna och hoppas att vi får hem en nyckel som sedan passar i låset till lägenheten i Oslo. Längtar sjukt mycket till vi flyttar, fyra tjejer i Oslo (ja, vi blir fyra tjejer istället. Killarna dumpade oss och åkte till Australien).

Nu ska jag ner och köpa smör, min lillebror ville baka negerbollar! :)

Yes!

Förlåt för min dåliga uppdatering idag, men har inte haft så mycket att skriva. Dagen har varit lugnt och jag har inte hunnit med så mycket. Var nere på bikbok innan och köpte en sjukt mysig stickad tröja, perfekt till hösten!

Nu var jag precis nere på Wi é hair och bokade klipptid! Blev först nästa fredag, men jag vill klippa mig där. Har aldrig kommit där ifrån missnöjd. Och nu när jag inte bara ska toppa det utan göra en frisyr av det så vill jag ha en riktigt bra frisör. jag hoppas resultatet blir som jag tänkt, lovar att jag lägger upp bilder på det när jag väl klippt mig.

Vet inte riktigt vad som händer ikväll, kanske ska träffa Kristian om han hinner. Annars blir det att mysa ner sig i sängen framför en film. Hoppas ni får en bra kväll :)

Så nära men ändå så långt bort

Kom precis att tänka på Johanna. Hon bor i Varberg och det är ju inte speciellt långt bort. Inte alls lång. Men ändå så träffas vi aldrig. Vi har sammanlagt träffats 3 ggr. Första gången var vi på fest mitt ute i ingenstans. Och Johanna förgyllde min och Sofies kväll. Andra gången var när hon var här i Halmstad hos oss och vi hade en av de sjukaste och roligaste kvällarna i våra liv (tror jag pratar för oss alla tre?!). Och tredje gången var för inte så länge sen, 1½ vecka kanske om ens det. Då ringde Johanna och sa att hon var nedanför min lägenhet. Och gud vad jag blev chockad! Men det blev bara ett snabbt hej och sen var hon tvungen att gå vidare med sin mamma.

Det jag vill komma till är att vi måste ses snart. Det är min och Sofies tur att komma upp till dig nu :)

Paus i städandet

Nu har jag städat i två timmar och jag har en massa kvar. Eller inte en massa kanske men jag ska städa toaletten och mitt eget rum. Mitt rum går snabbt och städa, så ska börja med min och min systers toalett hade jag tänkt. Och jag har bestämt mig för att strunta i promenaden, att städa en lägenhet på 240 kvm är jobbigt nog!

Nu ska jag städa klart så jag får ta en efterlängtad dusch. Vår lägenhet är som en bastu.




Städa och ut och gå?!

God morgon! Eller jag har varit vaken ett tag men inte orkat göra så mycket ännu. Har bara hunnit diska all disk som stod i köket efter igår. Vår diskmaskin har nämnligen gått sönder.

Det som står på schemat idag är:
- Dammsuga och torka golven.
- Städa mitt rum.
- Ut och gå en lång runda (om jag orkar).
- Duscha.
- Gå ner och byta två kolsyrepatroner, en kväll utan bubbelvatten vore hemskt! Måste även springa in på bikbok och hitta nåt för mitt presentkort. Jag måste bli av med det.

Ikväll ska jag också träffa Kristian som kommer till Halmstad. Men det blir inte förren senare. Just nu sitter han på bussen tror jag.

Hoppas ni får en bra dag! Puss


Bada i fontänen någon?

Jag glömde ju berätta om Dennis bravader igår. När vi skulle gå mot stan så gick dennis en bit före mig och Malin, och vi såg att han sprang in i Gunillaparken. I Gunillaparken finns en fontän och i den fontänen är det en staty. Men i alla fall, när jag och Malin kommer in i parken ser vi att Dennis står på kanten av fontänen. Jag trodde han kissade, men efter ett tag ser vi att han tar sats. Och sen hoppar han! Meningen var att han skulle hoppa till statyn men det blev inte riktigt så. Han hoppade rätt ner i fontänen istället! Men tillslut kom han upp på statyn, men för att komma tillbaka var han ju tvungen att hoppa ner i vattnet igen. Sen satte han sig på en parkbänk och undrade vad han hade gjort, samtidigt som han tömde skorna på vatten. Vi gick till Cafeet efter det, och då var Dennis snabb med att lägga fötterna på en av "värme-sakerna" (dem stora sakerna som står utomhus, vet inte vad det heter). Hans byxor torkade rätt fort, men skorna blev nog inte torra på hela kvällen. Och det blev ju inte bättre av att det regnade i princip hela natten.

Sen så lyckades han även skära sig i handen. Så nu har han ett jack där som är kanske 3 cm. Vi har fortfarande inte fått reda på vad som hände, och jag tvivlar på att han kommer ihåg det idag.

Som på beställning.

Precis efter jag skrev förra inlägget så ringer Kristian, tankeläsare? :O Fast han var fortfarande på jobbet och skulle ringa när han kom hem igen. Så nu får jag försöka hålla mig vaken någon timme till, men det är det väl värt. Inte trött ännu ändå. Kanske nåt bra på tv nu?

Tack alla som gjorde min kväll minst lika bra som gårdagen! <3

En riktig favorit i repris

Kvällen började med att jag gjode iordning mig sjukt långsamt. Ungefär vid elva gick jag och mötte Malin och en massa andra. Förstår inte varför alla ska heta fredrik, minst 4 stycken jag umgicks med ikväll hette det. Kvällan började iaf på Cafeet, för drinkar för 20 kr/st är ju aldrig fel (tack Elin). Vi pratade även mycket om gårdagen och Elin var imponerad av att vi skulle ut idag igen.

Sen gick vi vidare till Moon, där vi fick en varsin drink av simon, jonnys (?) is the shit! :) Sen fick jag en till drink av Fredrik, tack! Som jag och Malin sa, gratis är alltid godast haha. Sen kom Simon med någon äcklig shot. Fy fan asså! Aldrig smakat nåt äckligare typ. Men den gick ner ändå. Sen tog vi en sväng in på Valentine och dansade, där träffade vi Sofie med fler <3. Men det var lamt jämfört med Moon. Sista halvtimmen försökte vi få in Fredrik och hans kompis (kan hans namn också varit fredrik??) på Moon, dem ville inte betala 100kr för en halvtimme. Vilket jag förstår. Men jag och Malin gick in och dansade ännu mer! Sen följde jag dem till taxin, i spöregn! Men kul som fan var det. (dem fredrik jag nämnt nu var alla ollika personer, fatta det var jobbigt att hålla reda på alla eller).

Här kommer lite internskämt!
- Muuuuuuuuuuu! haha xD
- Ey, jag har tappat mitt skosnöre, kan jag få det du har i håret?

Tack för en grymt skön kväll! Har kommit fram till att jag och Malin är typ bäst på fest! Vi kommer få så kul i Oslo asså. Nu ska jag lägga mig i sängen och vänta på ett telefonsamtal.

Puss!

Fishermans friend och Mcdonalds.

Igår var en av dem roligaste utekvälllarna på länge. Den var egentligen inte så speciell men jag hade verkligen jätteroligt! kvällen började med att malin kom hit lite efter halv 9, vi sminkade och tog på oss. Vid tio, eller nåt, kom Philip hit så drack malin lite vin och jag lite cider. Det var nog meningen att vi skulle ta det lite lugnt. Vi satt och kollade massa roliga klipp på Björn Gustavsson och Filippa Bark. Mycket mysigt.

Sen gick vi iaf ner till Cafeet där jag bland annat träffade Angelica :) Där satt vi en stund, Malin köpte en corona och jag en cider. Någongång under tiden där lämnade Philip oss och åkte hem. Sen bar det vidare till Moon. Malin hade ett "vip-sms" som jag, Malin och Dennis gick in på. Väl där ville Malin ha en drink hon hade druckit innan, men hon fick fel. Då träffade vi en kille som Malin känner som jag tror jobbar där (samma person som skickade smset), så fick vi 2 nya drinkar av honom :) Detta var rätt drink och den var sjukt god! Godaste drinken jag någonsin druckit. Berodde nog på allt socker :P Sen träffade vi Elin, och så shotade vi Fishermans friend. Sen gick det utför, haha. Mycket dans blev det iaf.

Kvällen slutade iaf med att vi gick till McDonalds och köpte mat, sen gick vi hem till mig och åt i min trappuppgång. Är det någon som vill ha två brickor från McDonalsd, så säg till. Vi kollade även på pingisen på började vid 4. Vid lite över 5 ville Malin och Dennis åka hem, så då gick dem och tog en taxi, tror jag. Inte pratat med Malin idag men jag antar det! Sen satt jag uppe till kvart i sex och pratade med Kristian :)

Här är lite bilder på oss i trappuppgången, haha:


Dennis gör sin snyggaste pose


Malin i sin hamburgare, haha


Jag med mina pommes <3

Ikväll blir det en favorit i repris, gratis inträde och drinkar på Moon. Och så en Malin på det så kan kvällen inte bli misslyckad!

Snabbis på stan.

Det blev en väldigt snabb runda på stan, jag var i princip bara på H&M, Gina och Bikbok. Jag fick med mig ett par trosor och ett linne hem. Och jag glömde så klart att gå till både Form och att beställa klipptid. Jag får väl gå ner lite senare att göra det. Tur att stan ligger precis utanför dörren.

Nu sitter jag och väntar på Malin. Hon skulle bara in på hemtex och köpa en present, sen ska vi ringa till han som äger lägenheten i Oslo. Hoppas han svarar denna gången, vet inte hur många gånger vi försökt få tag i honom nu.


Äntligen!

Jag har funderat länge på vad jag vill göra med mitt hår. Blir aldrig riktigt nöjd och jag tycker bara att det är tråkigt. Men nu har jag äntligen kommit på vad jag ska göra med det. Men tänker inte avslöja nåt, det får ni se när det är gjort. Ska nog gå och boka klipptid nu så jag får gjort det någon gång nästa vecka. Jag har redan fått den nya frisyren godkänd av Malin. Ska bli skönt att få lite förändring!

Uppe med tuppen

Eller inte tuppen, men med kråkorna iaf! Vid halv 6 i morse började två kråkor prata med varandra precis utanför mitt fönster. Jätte kul tänkte jag men försökte sova vidare. Och jag lyckades faktiskt somna om ganska fort. Men vid ungefär kvart över sex vaknade jag igen av att pappa var i köket och skulle äta frukost. Sen när han hade gått kunde jag slappna av igen, trodde jag. Nu var det mammas och mina syskons tur att göra mig förbannad. Så någon gång runt åtta gav jag upp och satte på tven. Nu har jag redan hunnit äta frukost och duscha. Fast det är faktiskt ganska skönt att gå upp i tid för en gångs skull.

Idag har jag inte en aning om vad som händer. Jag träffade Alexander på stan igår och han bjöd med mig på kräftskiva, men jag är inte så sugen på det. Men jag får se, vore ändå kul att hitta på nåt. Nu ska jag iaf snart ner på stan. Jag har mitt jä*la presentkort på bikbok (av alla ställen) som jag måste använda innan jag åker til norge. Jag har också kommit på att jag har ett presentkort på form spa som jag måste använda upp! Ska nog gå in på deras hemsida nu och kollar om jag hittar nåt kul :)


Städa, städa!

Nu har jag precis dammsugit hela vår lägenhet. Det tog ungefär 40 minuter och det är ju som ett helt träningspass! Är helt svettig nu. Tror jag måste ta en dusch, eller det skulle jag gjort i vilket fall som hellst. Men innan jag gör det ska jag ta mig ann klädhögen på mitt golv. Av någon anledning samlas alltid alla kläder på min matta, varför? Hur jobbigt är det egentligen att hänga in dem i garderoben efter att man provat eller använt dem? Detta får det bli ändring på tills Norge, tror inte Malin uppskattar att mina kläder ligger över hela vårt rum.

Jag har funderat lite och jag tror att det kommer funka väldigt bra mellan mig och Malin när vi delar rum/lägenhet. Vi har lixom samma tankesätt och det är nog bra om man ska bo ihop. Sen har vi bestämt att vi ska få det finaste sovrummet eftersom det är vi som fixat lägenheten, killarna får säga vad dem vill om det. Och ett sånt fint sovrum måste man hålla städat.

Här är förresten en bild på rummet, här ska jag och Malin sova många nätter:



Linn - Life is good

Blödning i foten.

Nu i sommras, för kanske lite mer än en och en halv månad sen, var jag och Josse på  Kräm tillsammans. Under kvällen var det en tjej (inga namn nämnda men Josse vet nog vem jag menar) som hoppade väldigt mycket och väldigt okontrollerat. Hon lyckades bland annat hoppa från scenen rätt ner på Josefins tå. Eftersom tjejen hade stilettklackar var det nog inte så skönt.
Men det jag ville komma till var att hon även trampade på mig, på utsidan av högerfoten. Jag tänkte inte så mycket på det just då men kände att det gjorde lite ont. Och det har jag även känt sedan dess, men jag har trott att det har varit mina skor som klämmer lite så jag har blivit öm. Men jag har tydligen en blödning i foten och har nu ett blåmärke som täcker 1/3 av ovansidan av min fossing :( Det är ju inget farligt men tråkigt att gå och ha ont.

Nu ska jag kolla på vänner, sen äta pappas hemlagade fläskpannkaka men bacon (såå nyttigt, haha).

Höst?

Nu känns det verkligen att hösten är på väg. Och jag måste erkänna att jag gillar det. Att kunna ta på sig sin mysiga stickade tröja utan att vara för varm. Och bara att kunna börja använda sina höstjackor som är så snyggt! Jag älskar också höstens färger: grått, brunt, svart, beige och alla andra jordnära färger. Känns som jag i princip använder dessa färger året runt, men på hösten kan jag använda dem utan att få dåligt samvete. På sommaren känns det ju lite tråkigt att vara så mörkt klädd.

Dagen idag har bestått av en väldigt sen morgon. Rätt förståeligt eftersom jag gick och lade mig halv 5. Alldeles för sent, men datorn och tven höll mig uppe (låter som jag är sjuk i huvet som sitter upp så länge, men hade ni vetat varför jag satt vi datorn så länge hade ni förstått).
Nu har jag precis varit en runda på stan med Sofie och Grynet. Träffade även Aida och André som vi stod och pratade med en stund. Nu är jag jätte hungrig, det enda jag ätit idag är en macka. Men jag hör att pappa håller på med maten i köket, hoppas det blir nåt gott :)

Linn

Sommarens låt!

Kom på en sak jag måste nämna, eller en låt jag måste nämna. En av dem bästa jag hört och man blir så glad av den: The Coral - Dreaming of you. Denna låt har varit med oss varje fest hela våren/sommaren. Lätt min och Sofies Favorit! Antar att de flesta har hört den, om inte så är det dåligt av er!

Telefoner asså.

Varför ha en mobiltelefon om man inte svarar på den? Idag ringde jag och Malin han som har lägenheten i Norge 4 gånger. Men svarade gjorde han ju så klart inte. Det är bra att man kan maila istället. Hoppas han hör av sig imon, för låter allt bra så vill vi absolut ha den och flytta så fort som möjligt :) Ska bli så kul, och jag och malin disskuterade lite om vad man ska ha med sig idag. Bara tanken på vad van ska ta med för skor gjorde oss helt exalterade, haha!

Nu ska jag varva ner lite, leka vid msn och kolla tv. Sen är det dags för sängen. Sov gott!

Hej, efter ett långt uppehåll.

Förlåt att jag varit dålig på att uppdatera, men har väl egentligen inte haft så mkt att skriva om. Idag har jag däremot stor anledning att skriva. Igår hittade Malin en lägenhet i Norge, och vi fick den! Malin kommer hit senare i eftermiddag så ska vi ringa till han som har den och kolla så att allt är okej. Lite misstänksamt att den är så billig. Men man får hoppas att killen som hyr ut lägenheten är seriös så vi inte blir lurade eller nåt. Den är iaf sjukt fin och perfekt för oss fyra (Mig, Malin, Mårten och Alex). Längtar tills vi åker upp, kommer bli grymt kul och jag och Malin är sjukt laddade!

Nu ska jag städa mitt rum samtidigt som jag kollar på finalen i stavhopp för damer. Rätt kul att Isinbaeva går in när de flesta andra redan rivit ut sig, då är man ganska överlägsen. Får väl se om hon slår sitt eget världsrekord idag.

"kommer inte på någon rolig rubrik"

Det blir inte som jag sa i förra inlägget, Anna kunde inte spela golf förren ikväll, och jag och Grynet kan nog inte då eftersom vi ska på förfest och sedan kräm. Detta vet inte Grynet än, men om du läser detta kan du ju slå mig en pling, annars ringer jag dig sen! jag och Anna har kanske en lösning ändå.

Nu ska jag äta nåt, sen ska jag ner på stan och möta viktor och så ska vi hitta present till matilda (hans lillasyster) och jag ska hitta nåt till ikväll.

Minigolf?!

Igårkväll fick jag sms av Grynet där hon undrade om jag ville med och spela minigolf idag. Det tackar man ju inte nej till :) Vi får se om hon hittade några fler som vill med, vi skulle höras nu under dagen. Vore kul om det blev nåt iaf.

Ikväll blir det nog kräm, det är ju sista nu så känner att jag måste gå dit. Och eftersom jag har dubbel vip till mig själv så är det nog meningen att jag ska gå, hehe. Jag måste bara ner på stan så jag kan hitta nåt att ha på mig. Jag har en massa kläder jag kan ha, men nu är det så att jag har börjat fjälla på mina axlar. Jag är helt fläckig! Så nu måste jag ha nåt som täcker axlar och lite av armarna, långärmat typ!? Fy vad varmt, men jag ihar nte mycket till val.

Nu ska jag in i duschen och sen ta på mig. Sen ska jag nog ringa Grynet, eller iaf skicka iväg ett litet sms.

Detta är för din skull!

Nu börjar jag blogga igen, för Grynets skull. Hon vill läsa om vad jag gör på dagarna så varsågod och läs! Idag har jag inte gjort så mkt, är lite småsjuk så har bara varit hemma sen i söndags. Jag har läst ut min bok och tänkte igår börja på den sista delen "luftslottet som sprängdes". Men då visade det sig att mamma lånat ut boken, så jag fick ladda hem ljud-cdn istället. Så nu sitter jag och lyssnar på den. Jag ska snart äta, sen ska jag nog ut och gå, känner att jag behöver röra på mig lite!

Ha en bra kväll.

RSS 2.0