Paus

Nu har jag en paus i bloggandet. Jag har varken har tid eller ork att sitta framför datorn. Jag är tillbaka när jag känner för det, typ när det blir dåligt väder.

ha det bra så länge!

Heldag i solen.

Det blev, till min stora förtjusning, en heldag på stranden idag! Jag böjade i Grötvik vid halv 12 med mamma och pappa, vid halv 2 gick jag och mamma en bit på prins bertilsleden för att jag skulle till Ebba och Ludde. Väl där gick vi så klart ner på stranden. Ebba badade hela tiden, det enda hon gjorde förutom att bada var att dricka en festis och äta en riskaka som jag tvingade i henne. Vi kom hem från stranden vid 5, så det var en lång dag på stranden :)

För en stund sedan pratade jag med Victor. Dem verkade ha det bra och skulle gå och äta pizza (vilket jag varit sugen på hela dagen, och av någon konstig anledning så äter alla det idag, utom just jag!). Jag vill också åka bort, men vad gör man när man inte har några pengar.

Nu ska jag duscha, äta nåt, krypa ner i sängen och läsa lite i min bok, ringa Victor igen och sen ska jag äntligen få sova. Jag är sååååå trött!

God natt för er som ska sova. För er som ska till fiesta så önskar jag er en trevligt kväll. Nästa vecka är sista gången så då ska jag dit, det är på tiden! Ska bara fixa vip först, för som sagt: pengar har jag inte gott om just nu..

Sol = energi

God morgon. Eller jag har varit vaken ett bra tag, sedan 8 ungefär. Vilket betyder att jag har sovit knappt 6 timmar, men jag är jättepigg ändå! Och det beror troligtvis på att solen faktiskt har kommit till Halmstad. Dagen började med ett samtal med Victor, jag fick berätta allt jag sa inatt igen för han kom knappt ihåg att vi hade pratat haha. Sen fick jag gå ner och ställa ut hans cykel (eller tror det var hans mammas), för dem skulle komma och hämta den sen. Han ska ju till smögen tills på söndag typ så han var tvungen att hämta den innan han åkte.

Nu har jag precis suttit ute på balkongen och läst lite i min bok. Jag ska snart till stranden med mamma och pappa. Eftersom jag ska passa Ludde och Ebba klockan 2 så får det bli Grötvik idag. Men imon blir det nog Tylöbäck med Sofie (eller vad säger du?). Nu ska jag ta på mig bikini och fixa en macka jag kan ha med mig.

Ha en bra dag i solen - Linn


Mysig kväll hos Robert.

Det blev ingen träff med Victor ikväll, den stackaren har gått och blivit lite sjuk igen =/ (antar att det är jag som har smittat honom). Min tidsuppfattning under kvällen är inte den bästa, men jag tror klockan var kvart i tio när jag tog bussen till Sofie. Vi skulle ut och gå och ha lite "tjejsnack". Det blev ju inte riktigt som vi bestämt dock. När vi hade börjat gå kom vi på att vi skulle ringa Jonas och kolla om han ville följa med oss, vilket han ville!

Så vi böjade gå mot shell etfersom Sofie skulle köpa tuggummi, men när vi kom dit var det stängt. Så du ringde vi Niklas och Robert och kollade vad dem gjorde. Robert var hemma så då gick vi dit och våldgästade honom. Efter en stund kom även Niklas dit :) Vi åt popcorn och kollade på en konsert med Robbie Williams. Även om jag inte är ett stort fan av honom så måste jag säga att han är grym på scen! Vid halv 1 skulle Niklas och Robert in till stan, så då åkte jag bussen med dem eftersom jag ändå skulle hem.

Nu har jag borstat tänderna och tagit bort sminket, men innan dess hade jag ett väldigt givande samtal med Victor.. Han hade sagt att jag skulle ringa när jag kom hem, oavsett hur sent det var. Så det var klart att jag ringde. Och precis som jag trodde så väckte jag honom! Det var mest jag som pratade och jag tror egentligen inte att han riktigt vaknade under hela vårt samtal. Han mumlade mest en massa, fast kul var det! Jag skrattade nog igenom största delen av konversationen. Vid ett tillfälle tror jag faktiskt att han till och med pratade i sömnen.

Nog för ikväll, nu ska jag sova. tack Robert för en mysig kväll, hoppas ni har kul på kräm! - Linn

Inga presenter..

Det blev inga presenter idag. Men vi har iaf bestämt vad vi ska köpa. Vad kan jag så klart inte skriva här, tänk om personerna som ska få allt läser det. Vilken bra överraskning det hade blivit! Jag lyckades få med mig ett par jeans och en tröja hem istället. Ganska bra för en person som inte har några pengar, hmm.. Nu blir det stopp på köpandet för mig ett tag. Nu orkar jag inte skriva mer, måste städa lite i mitt rum. Jag förstår inte vart alla kläder på golvet kommer ifrån!

Väckt..

Idag blev jag väckt av sofie när hon slutat jobba. Klockan var då halv tolv. Jag vet inte varför jag sover så länge nu för tiden, förut vaknade jag alltid innan tio. Fast det är rätt skönt att sova! Nu ska jag snart hoppa in i duschen och senare ska jag ner på stan med min Soffskii, Sofie alltså. Vi ska försöka hitta en present till Niklas som har 20-års fest på fredag. Vad köper man till en kille som fyller 20? Det är mycket svårare att köpa presenter till killar än vad det är till tjejer. Men vi hittar nog nåt bra.

Ikväll ska jag förhoppningsvis till Victor. Han hade mycket att göra eftersom han åker till smögen imon, men han skulle försöka få lite tid över.

Nu skriker duschen efter mig! Eller inte riktigt, men jag känner att jag behöver en dusch så jag piggnar till. Jag upptaterar mer när jag kommer hem från stan.

Rolig kväll :)

Det blev en väldigt rolig kväll hos familjen Drangel. När jag kollade på mina tider hos dem la jag märke till att det var hela 2 månader sedan jag var där sist! Och det märktes, när jag kom innanför dörren hos dem kom det en blöt Ludde och hängde sig runt halsen på mig (han hade haft vattenkrig med sin kompis). DÅ känner man sig välkommen. Men i alla fall, först bakade vi pizza, sedan packade vi en matsäck och gick ner till stranden och åt. Efter det tog vi en tur ut på jansa-bryggan (stavning?) men märkte fort att det blåste mycket och var kallt. Så vi gick hem och drack te istället :) Här kommer lite bilder från stranden:


Mat! Av någon anledning blir mat godare när den äts på stranden.


Nya Zlatan kanske?


Dem tyckte det var coolt att ta foto när dem kastade sand. Det tyckte nog jag också om jag ska vara ärlig.


Ebba på Jansa-bryggan!

Hoppas ni haft en trevligt kväll, det har i alla fall jag :)

Iväg till bussen.

Nu ska jag strax iväg till bussen för att ta mig till Ebba och Ludde! Får se vad vi hittar på idag, hoppa lite studsmatta kanske? Eller gå ner till stranden och mata fåglar? Jag uppdaterar mer ikväll.

Godisförbud?

Kommer ni ihåg alla godisförbud man hade när man var yngre? Det hade iaf jag. När man fick sådär tusen kr/år eller 100 kr/månad om man inte åt godis. Jag minns att när jag hade det så tyckte pappa att tusen kronor var lite lite, så han sa att jag skulle få två tusen istället. Och efter att mormor och morfar hade varit här och kanske intagit lite för mycket alkohol så slutade det med att jag skulle få två tusen av morfar också. Så efter det året var slut fick jag fyra tusen i handen, det var ganska mycket när man var 12 år. Jag gick direkt och köpte mig en ny cykel! Men då fick pappa dåligt samvete för att jag betalade en cykel helt själv när jag var så liten, så han betalade halva :P

Nog pratat om det, det jag egentligen skulle komma till var att jag vill ha godisförbud igen. Inte för pengarnas skull, utan det är helt enkelt så att jag måste sluta äta godis. Känns som det är det enda jag lever på just nu. Godis, chips, choklad och massa onyttigt. Men jag kommer aldrig klara detta själv. Så nu undrar jag, är det någon av mina kära vänner som vill ha godisförbud tillsammans med mig? Eller någon som är villig att ge mig pengar om jag klarar ett år (väldigt troligt :P)?

Barnvakt.

God morgon! Eller jag har varit vaken ett tag nu, men fortfarande inte orkat äta frukost eller ta på mig. Börjar bli rätt hungrig nu. Idag ska jag sitta barnvakt åt Ebba och Ludde, dem har jag passat i hundra år känns det som. Eller inte riktigt, men säkert i 4 år i alla fall. Och eftersom jag passat dem en gång i veckan i säkert 2 ½ år så känns dem nästan som mina syskon. Så jag ser det inte direkt som ett jobb utan jag tycker det är kul att vara hos dem, känner mig hemma! Jag har även fått tre andra tider denna och nästa vecka, bra med lite extrapengar.

Åhh, nu kom mamma in med den nya H&M tidningen. Så nu ska jag äta frukost och kolla igenom den lite snabbt :)

Blogglista.se

Waiting..

Nu sitter jag och äter nudlar och dricker flädersaft, det är gott! Samtidigt pratar jag med Sofie på msn, fast hon skulle iväg en sväng. Hon sa "bbns" (be back not soon). Frågan är bara vad hon gör?! Jag har mina teorier men dem ska jag inte berätta här!

Jag vill inte gå och lägga mig, jag sitter upp och väntar. Väntar på nåt som inte kommer inträffa. Men jag kanske har tur? Chansen är inte stor.  Jag orkar inte vänta längre, jag blir trött av att vänta. Det kanske är därför jag svamlar en massa nu, för att jag är trött. Nu är det åter igen bara Sofie som fattar vad jag skriver om. Nu ska jag äta upp och sen sova. Kanske blir en bättre dag imorgon?

Dilemma.

Det är en sak jag länge gått och funderat över, men fortfarande inte kunnat finna något svar till. Det är inget livsavgörande beslut, men när det väl är gjort kan jag aldrig ångra mig. Det jag pratar om är om jag ska ta bort mitt konto på lunarstorm. Jag använder det inte, jag är väl inne max en gång i månaden (om ens det). Men jag har haft min lunar i mer än sex år! Jag var 12 eller 13 när jag gjorde den. Vad tycker ni, ska jag ta bort den? Jag kommer ju aldrig använda den mer..

Tips!

Jag vill bara passa på att tipsa om Mavalas nagelförstärkning. Nu till balen och studenten så la jag på gelé på mina naglar, och när jag tog bort det så märkte jag att mina naglar hade blivit tunna och dem lixom delade på sig. Så för ungefär en vecka sedan kom mamma hem med en nagelförstärkning till mig. Den är verkligen super, och man känner direkt hur naglarna blir starkare! Man lägger först på ett lager med nylon-fiber, och sedan ett eller två lager med ett nagellack som fixerar nylonet. Mamma köpte det på Åhléns och jag tror det kostade 80 kr, inte helt säker.


Så har ni tunna eller sköra naglar tycker jag absolut att ni ska testa Mavalas nagelförstärkning, på mig fungerar den jättebra!

Måndag.

Början på en ny vecka idag då. Nu på förmiddagen har jag inte gjort så mycket. Gick upp sent, runt halv tolv. Fast jag har faktiskt städat toaletten! Har skrubbat duschen med tandborste, så nu är det så rent det kan bli, nästan. Nu ska jag nog städa mitt eget rum. Jag skulle ha gjort det igår men jag hjälpte mamma med ett par saker istället. Senare vet jag inte vad som händer, men nu är jag iaf frisk! Eller jag hostar och snörvlar men jag mår iaf bra. Ingen mer huvudvärk och halsen känns också bra :) Nu ska jag ta mig ann klädhögen på golvet, det mesta är rent och ska bara läggas in i garderoben. Sen ska jag hoppa in i min nystädade dusch.

Ha en bra dag! - Linn

Trött?!

Nej, inte det minsta.. Klockan är snart elva och jag är pigg som en.. lärka?! Är det inte så man säger? Vet inte om dem är pigga, men är dem det så känner jag mig som en. Meningen var att jag skulle kolla på Batman begins ikväll, men sen började jag prata med Sofie och poff hade det gått en timme av filmen =/ Så då tänkte jag kolla på CSI som precis har börjat, men nej då har jag redan sett det avsnittet! Jag vill bli trött, jag vill sova. Jag funderar starkt på att gå ut och gå, men vill inte gå genom stan själv så det blir nog inte av. Nu ska jag iaf förflytta mig till sängen, kanske hittar nåt tråkigt program som jag somnar till. Man kan ju hoppas.

Sov gott! - Linn

Soffskii och Linnskii

Tänkte bara göra er som inte känner Sofie lite avundsjuka, för hon är nog bäst och snyggast i hela världen. Bara så ni vet! Och killar: hon är singel, bara att lägga in en stöt ;)




MIN VÄN SOFIE <3

Ska detta kallas sommar?

Jag är trött på vädret i Sverige, någon som har lust att åka utomlands med mig? Personen i fråga får gärna betala, för pengar är nåt jag absolut inte har. Jag vill åka ner till mormor och morfar på Mallorca, just nu har dem typ 25 grader och sol. Vilket fusk, vill också bo i Spanien. Kanske borde flytta ner till dem? Just nu hade jag inte tackat nej.

Ikväll ska jag äta kyckling och åter igen kolla på tv ensam =/ FY! Jag vill inte vara förkyld! Och jag vill inte att mina kompisar ska jobba :( Och jag vill inte att det ska vara typ jättelite dagar till Anna och Jennie åker. Det är inte mycket jag vill idag. Denna dagen är deppig. Fast den egentliga anledningen till att jag är deppig är det bara Sofie som vet. Tror jag ska göra nåt åt det ikväll, fast borde jag det? Nu är det bara Sofie som fattar vad jag pratar om så ska sluta skiva nu!

Förlåt för allt klagande, det är vädrets fel. Man kan inte vara glad när himmlen gråter hela dagarna. Nu ska jag kolla på 2½ men så jag blir lite gladare :)

Dålig natt.

Inatt har jag nästan inte sovit någonting. Vet inte om det berodde på att jag mådde dåligt, eller inte var trött. De senaste dagarna har jag gått runt med en konstig känsla i magen, vet inte varför, men kanske är det den som gör att jag inte kan sova? Jaja, jag hoppas den känslan försvinner snart, vilket jag tror den gör.

Dagen är helt oplanerad. Jag kanske ska fika med en kompis, annars har jag inte en aning om vad jag ska hitta på. Jag måste iaf städa mitt rum (jippi)..

Hoppas ni får en bra dag!

Blogglista.se

Myskväll i sängen.

Det blev inget kul ikväll. Jag mår inte alls bra, mitt huvud känns helt tjockt och så har jag ont i kroppen =/ Så nu ska jag lägga mig i sängen och äta glass och kolla på Las Vegas. Hoppas att ni har roligare än mig, men samtidigt så behöver jag vila. Får väl se om det händer nåt kul imon :)

Nattinatti! - Linn

Ikväll!?

GLÖMDE FRÅGA EN SAK I FÖRRA INLÄGGET, VAD HÄNDER IKVÄLL KÄRA VÄNNER?! JAG VILL INTE BARA SITTA HEMMA EN KVÄLL TILL..


Strandväder?

Idag vaknade jag ganska tidigt, runt halv 9 eller nåt. Men lyckades ligga kvar i sängen en bra stund och kolla på tv. Vid 12 åkte jag till stranden med mamma och pappa. Men när vi väl kom dit så kom det även en massa mörka moln. Var väl där en timme eller nåt. Efter det åkte vi och handlade, och det var var ju inte lite kallt att gå inne på Willys med shorts och linne! Medan mamma och pappa handlade ställde jag mig en stund vid grillen, enda stället det var varmt på i hela butiken. Var rätt skönt att stå där.

Nu ska jag äta lunch, sen vill jag ut och springa. Men får nog inte det för mamma, min förkylning vill ju som sagt inte fösvinna :( Får kanske bli en rask promenad istället!

Astma?!

Det blev ett sista inlägg ikväll ändå. Jag kunde inte låta bli, bloggen skriker efter mig! Men neej, jag har inte astma (hade det dock när jag var liten). Men mamma kom in med sin astmamedicin till mig innan och sa att jag skulle ta den nu när jag är så förkyld. Och jag tackade inte nej direkt, allt för att blir frisk! Kan ju knappast bli värre, hoppas jag..

Jag har även hört att sömn och vila (och godis?!) är bra när man är sjuk, så nu ska jag gå och lägga mig. Nattinatti!

Tråkig kväll.

Jag hatar att inte må bra. Men jag är ganska van, är mer eller mindre alltid förkyld. Men det förstör så mycket, bara att ta sig ner för trappan och ut genom lägenheten är ansträngande. Så jag har inte så mycket för mig just nu, tänkte iaf lägga ut dagens outfit. Den är inte så speciell, men som sagt: jag har inget bättre för mig.



Jeans: BikBok
Linne: Indiska (klänning som jag klippt av)
Finstickad kofta: Esprit

Detta var nog allt från mig idag, nu väntar sängen och tven! Ha en bra kväll - Linn

Marinfestival..

Jo, även vi orkade oss ner till marinfestivalen igår. Vi började med Rix FM festivalen men kontaterade ganska fort att det var alldeles för mycket folk för vår smak. Så vi började gå bort mot hamnen. Som Gynet sa "det borde ju blir mindre folk ju längre bort man kommer". Vi gick och gick, men inte blev det mindre folk. Vi skulle så klart, precis som alla andra, gå och se den stora "fina" båten. Det var inte mycket att se egentligen. Den var ju stor, men riktigt ful! Och fula sjömän var det ombord på den också. Sofie hade ju rätt iaf, dem såg verkligen ut som ryssar!

Efter att vi kollat på båten började vi gå mot stan. Vi tänkte att vi skulle gå och sätta oss på ett lugnt McDonalds och ta varsin hamburgare. Det sket sig ganska fort, det var hundra meter kö till alla kassor. Så istället gick jag hem, och dem andra cyklade hem till sig. Blev en tidig kväll, vilket behövdes.

Idag är jag lite halv sjuk, precis som igår. Ont i huvet, och lederna typ =/ Blir nog en hemmakväll idag.

Här kommer iaf lite bilder från igår:


Den stora, fula, båten!


Och de fula ryssarna, ombord på den fula båten.


Och en inte alls ful Grynet! Meningen var att hon skulle stå som
en sjöman, men jag var för långsam när jag tog fotot så hon hade
redan börjat ta bort handen från pannan. Därför denna fina position ;P

Min slutsats för kvällen blir att Marinfestivalen är till för personer som tycker om att trängas med en miljard andra människor, och som dessutom mer än gärna står i kö i 30 minuter för att få en liten Donut. Det värsta är, att jag inte tvekar en sekund på att dessa människor verkligen existerar!

Blogglista.

Hjälp mig att få min blogg att synas mer! Genom att ni klickar på den lilla bilden nedanför så får jag "poäng", och kan därmed ta mig högre upp i listan på blogglista.se.

Blogglista.se


Bilder från förfesten hos mig.

Här kommer bilderna från igår. Det spårade ur lite i slutet tror jag, haha!









Förfest hos mig + Kräm.

Kvällen blev riktigt lyckad! Det började med att Sofie och Josse kom hem till mig. Jag och Sofie fixade oss lite för att på nåt sätt bli snyggare. Vet inte riktigt om vi lyckades men kul hade vi iaf! Och det är ju, om jag minns rätt, det viktigaste. Senare, runt tio, kom även Anna. Det var ungefär nu det hela började spåra ur. Ni kommer få se bilder från förfesten senare, orkar bara inte lägga upp dem just nu.

Vid halv tolv gick vi ner på stan och inom bankomaten för att jag, Sofie och Anna skulle ta ut pengar. Då ringde Victor och sa att han var vid McDonalds, mitt emot bankomaten. Fast han skulle vidare till Bond, vilket jag tyckte var lite konstigt. Är det inte bara gamlingar där? Men vi stod iaf och pratade lite, sen gick vi tjejer vidare till Mårtensson och Kräm. Halvvägs dit kommer jag på att jag glömde ta ut pengar! Lat som jag är så bestämde jag mig istället för att jag kanske ändå inte behövde inta mer alkohol på kvällen, så jag struntade i det.

Väl inne på Mårtensson dansade vi och hade skitkul. Sen kom även Victor och då var jag nog mest med honom (förlåt tjejer, ni vet att ni är mina favoriter!). Runt tre, tror jag, så lämnade vi Kräm för att Victors kompis (namn?) skulle köpa mat. Efter det gick vi hem och sov, sen vaknade vi av alarmet halv 7 när Victor skulle upp och jobba. Då var man inte allt för pigg efter knappt 3 timmars sömn. Fast jag fick ju sova vidare ett bra tag till sen :)

Nu har jag precis ätit och borde gå och duscha! Ikväll blir det nog ganska lugnt, ska på rix fm festivalen. Sen orkar jag nog inte göra nåt mer, får se vad tjejerna säger.

Tack för en rolig och lyckad kväll - Linn

Nya skor.

Hela sommaren har jag varit arg på mig själv för att jag inte hittat några bra skor som man kan ha ute på kvällarna. Så idag när jag var på stan kom jag på att jag hade ett gammalt tillgodo-kvitto på DinSko. När jag och mamma gick dit hittade jag ett par söta svarta ballerina :) Så nu slipper jag bli arg varje gång jag ska ut för att jag inte har några skor att ta på mig, dessa passar ju till nästan allt.

Aj =/

Nu sitter jag i morgonrock och äter frallor och dricker te. Som jag nämnde igår så mådde jag inte speciellt bra, men idag har i alla fall huvudvärken lättat. Men min hals har inte blivit så mycket bättre. Jag hoppas mitt goda vaniljte gör susen!

Ikväll blir det Kräm, med lite förfest hos mig innan. Det blir bara tjejer (vilket jag faktiskt tycker är roligast då man kan disskutera de mest sjuka och roliga saker). Lite  "jag har aldrig.." kanske, eller vad säger du Sofie? ;P

Hoppas kvällen blir lyckad!

Hej hopp!

Nu har även denna dagen blivit till kväll. Och vad har jag gjort idag då?.. Får se, jag gick upp vid 11.  Åt frukost, mat och fika. Sen var jag på stan en snabbis med mamma och nu väntar jag på mat. Det blir fläskfilé, pommes och bearnaisesås, yummie!

Imon ska jag ner på stan, hittade ett par byxor idag på rean och måste prova dem igen (om dem finns kvar, hoppas!). Vet inte riktigt om dem är min stil, så får se. Dem kostar dock bara 200 kr. Sen på kvällen imon så blir det kräm med Sofie, kanske anna, kanske jennie, kanske grynet och kanske henninger ;P Många kansken, hoppas alla följer med :D kul kommer det iaf bli! Förresten josse, ring mig om du läser detta, annars ringer jag dig imon. Jag vill så klart att du ska följa med imon också!

Nu ska jag hjälpa mamma med maten.
PUSS

En bra morgon!

Idag vaknade jag upp med en sprängande huvudvärk och en hals lika torr som sahara. Men ändå så kände jag mig ovanligt glad! Såna dagar är bra. Hoppas bara att dagen fortsätter lika bra. Jag orkar inte skriva mer just nu, ska vila och käka lite alvedon! Mums..

Tillbaka.

Nu är jag tillbaka i Halmstad. Har haft en rolig dag med MYCKET karusellåkande! Orkar inte skriva så mkt mer nu, kommer kanske bilder någon dag. Ha en bra kväll!

Förlåt att jag glömde vår shoppingdag Grynet!

Liseberg.

Idag ska ju jag och min familj till Liseberg. Jag kan inte påstå att jag är speciellt laddad inför det, jag håller nog på att bli sjuk =/ Jag har jätteont i halsen och så har jag legat och hostat hela natten.. Men har tagit 2 alvedon nu och känner redan att dem börjar verka, så snart är jag på topp igen! Ha det så bra idag, för det ska jag!


Min syster = turkärring!

Det minsta man kan säga är att hon har en jäkla tur! Idag i tylösand så hade dem lite olika tävlingar, och man fick massa gratis saker. Men min lillasyster lyckades kamma hem en splitter ny mobiltelefon! Och det kunde inte komma mer lägligt eftersom hennes har gått sönder helt och hon inte hade någon telefon. Det är bara att gratta, jag vill också ha sån tur :)

Jag fick ett jättefint MMS innan ;P


God natt! - Linn

Gårdagens party-outfit.

Ni kan säkert se vad jag hade på mig på någon av bilderna jag la upp, för jag tog ingen "outfit bild". Men kläderna jag hade på mig var iaf:

Jeans: Gina Tricot
Linne: Vero Voda
Blus: Nolita
Skärp: H&M

Sen hade jag även mina sandaler från vagabond, men dem lyckades in komma med på bild.

Bilder från Grynets födelsedagskalas!

Här kommer några bilder från gårdagen, det var den roligaste kvällen på väldigt länge! Länge sedan jag skrattade så mycket på en och samma kväll. Tack så mycket tjejer, och än en gång: GRATTIS GRYNET!! <3







Love - Linn

Kvällen/natten/morgonen..

Det var det roligaste på länge. Jag, Sofie och Elin var hembjudna till Gynet. Vi lagade mat och drack öl (lägg märke till ölen, väldigt manligt enligt oss). Maten blev supergod, och jag måste få receptet Grynet! Sedan åt vi tårta och dansade. Efter några klagomål från grannen under så fick vi stänga av och bege oss mot stan. Vi började kvällen på Bulls där vi tog varsin cider. Sedan var vi på Asian Palace, men grynet, sofie och elin ville till gastons(?).

Det ville däremot inte jag så jag mötte upp Norbäck och Alex istället. Vi gick mest runt och klockan blev över 6! tiden gick sjukt fort, blir väl så när man har roligt. Alexander konstaterade att han inte orkade cykla hem till sig, så istället gick vi alla tre hem till mig och "sov". Vi låg och flummade en massa, skrattade och pratade typ. Vi somnade vid 8, halv 9 kanske?!

Nu har jag precis varit på stranden, skönt att ligga och sova på handduken :) Nu ska jag nog gå och sova lite mer. Bilder från kvällen kommer senare idag eller imon.

Puss - Linn

Morsning!

Nu har jag vaknat. Eller egentligen vaknade jag för en timme sedan men först nu har jag orkat mig upp ur sängen. På schemat idag finns inte så mycket faktiskt, fast det kommer säkerligen att ta hela dagen ändå. Jag ska bland annat:
  • Duscha
  • Fixa present till Grynet
  • Komma på vad jag ska ha på mig ikväll
  • Planera för kvällen
Detta ska jag nog hinna med, var ju inte så mycket. Här kommer i alla fall gårdagens outfit, inte världens bästa bild på grund av att den är tagen med mobilen:



Sjal: Mammas
Vit kofta: Vero moda
Vitt långt linne: Bik Bok
Vitt långt linne (lite vidare än det andra): Indiska
Ljusa jeans: Gina tricot
Sandaler: Vagabond

Grattis Grynet <3

Jag kom på att det är idag Grynet fyller år (klockan är ju över tolv), hoppas jag är först med att gratta dig :D

GRATTIS DARLING!! <3





Godkväll.

Min eftermiddag/kväll har varit full av roligheter! Klockan fem var vi hos min faster, som jag skrev innan. Vi åt farmors supergoda smörgåstårta och satt och pratade en massa. Jag kom hem ungefär halv 9, och direkt då kom Sofie och Niklas hit.  Vi satt först och snackade massa skit och vid 22.22 tog Sofie bussen hem (hon börjar jobba klockan 6 imon, eller idag blir det ju. Om mindre än 5 timmar). Jag och Niklas satte då på en film hade hade det mysigt. Han åkte för ungefär en halvtimme sen. Så min kväll var rolig och mysig :)

Vi har även bestäma att vi tjejer ska laga mat hos Grynet imon. Hon fyller ju år :D Sen på kvällen blir det nog stan!

Godnatt - Linn

Mozarellasallad och en bra bok!

Det blev som jag sa, jag gjorde en mozarellasallad till lunch, med två olika sorters kycklingspett till. Det var jättegott och kändes ganska nyttigt, eller salladen är iaf nyttig :P Samtidigt som jag åt satt jag och läste ur min bok. Håller just nu på med andra boken ur Millenium-serien som heter flickan som lekte med elden. Har ni inte läst dem, så gör det. Dem är sjukt spännande från början till slut.



Min dag.

Tänkte berätta vad jag ska hitta på idag, för tror inte jag kommer kunna uppdatera något i eftermiddag/ikväll. Nu ska jag gå och göra lunch, den kommer troligtvis bestå av mozarellasallad och kycklingspett :) Senare, runt fem, ska hela familjen ut till min faster som fyller 50. Där blir det smörgåstårta och annat gott! Och senare ikväll ska jag träffa Niklas och Sofie. Detta vet inte Sofie nåt om, men som Nikas sa: Hon har inget val! Och inte kommer hon tacka nej till att umgås med oss heller, det skulle hon aldrig våga. Hoppas ni får en lika bra dag som mig.

Linn

Godmorgon!

Eller godmiddag kanske.. Jag vet inte varför jag sov så här länge idag, men nu är jag iaf uppe! Gårdagen blev inte alls rolig. Jag och Josse satt lite hos mig först, höll på att somna båda två. Sen gick vi ner på stan och märkte att det var helt dött. Vi gick runt i en kvart kanske, sen bestämde vi oss för att strunta i vår utekväll. Josse tog bussen hem och jag gick upp till mig. Så det blev en tidig kväll igår ändå, det behövdes nog. Jag har sovit tolv timmar inatt! Nu ska jag äta frukost och ta på mig.

OBS! Niklas ringde precis mig, nu är han i Sverige :)

Kvällen..

Den lugna hemmakvällen som jag har planerat blir inte av. Alexander frågade om jag och Josse ville med till Moon. Och efter ett kort samtal med Josse så var det givet, ut idag igen. Vet inte om det kommer vara så mycket folk där, känns som alla är i Tylösand på Fiesta. Men har man inte riktigt åldern inne så får man ta det som blir över, alltså Holiday på Moon. Blir nog kul, jag och Josse brukar lyckas :) Här kommer kvällens outfit:


Vitt linne, Vero moda
Bruna shorts, Miss sixty
Leggings, Gina tricot

Ha en bra kväll! - Linn

Åhhhhhhhh..

Kom att tänka på att Niklas kommer hem imon! :D Han är riktigt efterlängtad, en månad sen han åkte typ. Men imon blir halmstad sig självt igen. Jag och Sofie har saknat dig Niklas, men det vet du nog redan :P ♥

Mitt knark.


Det är nog den bästa uppfinningen EVER!
Det är även typ det enda jag lever på just nu på dagarna, finns inget bättre än bubbelvatten


Onsdagskvällen mm..

Onsdag:
Det blev en lyckad kväll. Det började med att jag och Josse var hos mig och drack lite vin och cider. Vi hade många djupa konversationer om bl a killar, kompisar och livet. Vid elva så gick vi ner på stan. Vi gick förbi Bulls och konstaterade att det var ganska mycket folk där, dock såg alla uta att vara typ 40+. Inte så kul. Men det gjorde ju inte så mycket för vi skulle vidare till Mårtensson och Kräm.

Väl där märkte vi att det var helt TOMT. Men när klockan slagit tolv var det plötsligt ganska mycket folk där! Vi var nog bara lite tidiga. Vi hade ett himla jobb med att hitta personer vi kunde ge våra vip-biljetter till. Vi hade nämnligen 3 över. En av dem var min, men den lyckades Norbäck ganska snabbt fjäska tills sig. Jag var nog inte så svårtflörtad, och så tyckte jag han var värd den! Så då hade vi bara 2 kvar. Dem fick Johannes och hans kusin.
Vi dansade största delen av kvällen, och det var sjukt varmt! Har nog aldrig varit varken så mycket folk eller så varmt på schlager-dansgolvet. Jag och josse som hade typ sandaler på oss lyckades ju så klart få våra fötter söndertrampade, duktigt! Och Oliver som lovade att hålla i mig så att folk inte skulle putta mig så jag ramlade.. Det gick ju inte så bra det heller, kändes som jag flög runt som en boll på dansgolvet. Men kul var det!

Fast roligast måste varit när När Alex skulle para ihop Josse med Maasing, haha! Han försökte få Maasing att sva hos Josse, fast tror inte att någon av dem ville det. Slutade iaf med att Maggan kom hon hämtade Josse, Alex och Maasing vid halv 4 ungefär. Och jag gick ju hem så klart.
En lyckad kväll med mycket skratt och dans!

Idag:
Idag vaknade jag av ett samtal exakt klockan 10.09. Först blev jag lite irriterad, men sen hörde jag att det var Olle i luren, så då var det okej! Vi pratade lite, han var ute och körde och ville få med mig i lastbilen. Han sa att jag skulle få jättekul, men jag tror bara han ville ha sällskap. Han sa också att han hade vunnit massa saker via radio. Bl a biljetter till en tennismatch idag i Båstad (som han inte kan gå på).

Efter det åt jag frukost och tänkte gå och lägga mig igen, men då kom mamma med idén att åka och spela minigolf. Eftersom det var så längesen, typ igår. Men det gjorde vi. Jag, mamma, pappa, Erik och Isak. Vi cyklade ut till Japan och spelade. Och efter det åt vi på en restaurang på östrastranden som heter timmerstugan. Jättegod mat och mysigt var det!

Nu är det även bestämt att på måndag ska hela famljen Johansson till Lisseberg! Det ska bli riktigt kul, jag har inte varit där på 2½ år eller nåt. Och då var jag där med Viktor, Alex, Maasing mf. Så har inte varit där med min familj på väldigt många år. Så fort jag sätter foten innanför entrén till Lissebeg blir jag som ett barn igen! Jag älskar karuseller och är inte en sån fegis som inte vågar åka saker, jag åker allt!

Det blev ganska mycket text, hoppas ni orkar läsa allt! - Linn

Fixning..

Jag har precis duschat och tagit på mig. Nu sitter jag och väntar på att Josse ska komma hit. Hon skulle ta bussen klockan åtta så hon är väl här om en halv timme eller nåt. Tänkte lägga ut första "dagens outfit" eller i detta fall kvällens outfit.


Vit T-shirt, Jc
Gråa Jeans, Soda
Långt guldhalsband, mammas gamla
Armband med träkulor, H&M



Minigolf

Nu är vi hemma igen. Det gick ganska bra med minigolfen, men mamma vann. Hon hade 2 slag mindre än mig. Men jag kan iaf skryta med att jag fick 4 hole-in-one. På hemvägen köpte vi mat på McDonalds, nyttigare kan det ju inte bli.
Vädret höll i sig genom hela rundan också, skönt!

Nu ska jag ringa Josse och planera för ikväll.

Åska...

Hej! Nu sitter jag i pyjamas och äter frukost. Min älskade yoghurt med flädersmak från valio! Har ni inte smakat den så gör det, riktigt god och sommrig. Idag sov jag ganska länge, men å andra sidan så sov jag inte så mycket inatt. Åskan och regnet höll mig vaken ett bra tag. Och eftersom det regnade kunde jag inte heller ha öppet fönster, och det resulterade i att mitt rum förvandlades till en bastu. Men jag fick iaf sova ut i morse, skönt!

Igår var jag, Sofie, Josse, Pauline och Patty och åt tacos hos Anna. Philip var också med, men han åkte efter maten. Vi åt även kladdkaka med grädde och glass till efterrätt, mums! Efter maten kollade vi på lite bilder på Annas dator, bland annat hennes familj som hon ska till i USA. Och efter det satte vi på "What happens in Vegas.." Fast då hade även Pauline lämnat oss. Den filmen är sjukt rolig och att huvudpersonen är ganska snygg gör ju inget ;) Börjar dock bli lite tråkigt nu när jag sett den så många gånger och jag vet alla repliker typ.

Vad händer idag då? Jag ska snart med mamma och Isak (tror jag) och spela minigolf på östrastranden. Vi ska cykla dit så jag hoppas vädret håller i sig under dagen! Och på kvällen blir det antagligen Kräm. Fast det blir nog en relativt lugn kväll, jag är ganska trött efter många sena kväller i helgen mm.

Linn

Dålig på att uppdatera..

Jaa, jag har blivit lite dålig på att uppdatera. Men igår var jag så trött så jag orkade faktiskt inte. Nu på förmiddagen har jag, mamma och Ann städat lägenheten. Håller just nu på med mitt rum, men tog en liten paus. Fy fan vad det ser ut! Och alltid när jag har städat rummet så lovar jag mig själv att hålla iordning. Men gör jag det?! Nej, så klart inte. Efter bara några dagar ser det likadant ut igen. Men denna gången ska jag verkligen försöka! (Precis som alla andra gånger)

I eftermiddag ska jag fika med min snygging Pauline, ska bli riktigt kul. Vi träffas inte lika ofta längre, dåligt av oss! Det är inte som i 9:an när vi i princip spenderade varje dag tillsammans. Haha, så kul vi hade när vi var ute på kvällarna. Saknar dem tiderna. Allt var mycket enklare då! Fast jag måste säga att jag trivs väldigt bra med mitt liv. Visst finns det saker man vill ändra på, men det gör det väl alltid?!

Nej, nu får det vara slut-filosoferat för idag, nu ska jag återgå till städningen!

Hej!

Förlåt för min lite dåliga uppdatering, men har varit så sjukt trött idag. Blev en sen kväll igår igen. Jag och Sofie somnade vid 5 typ, och vaknade vid.. Hmm? 9, eller vad var den? Fast vi hade kul på morgonen iaf :P Haha!

Jag vill också tacka Amanda för igår, maten och allt var jättegott och jag hade superkul! Ha det nu så bra när du är i USA, så ses vi snart ska du se :)

Puss - Linn

Trött..

Idag är jag sjukt trött. Blev väldigt sent igår. Vi var först hos jennie och spelade lite rappakalja, sen åkte jag oh sofie in till stan. Där träffadt vi amanda och så gick vi och satte oss på Bulls. Sen kom bl a martin och danne och gjorde oss sällskap. Sen halmnade vi utanför åhlens, och stod där ett bra tag. Sofie tog bussen runt halv 4, och jag gick runt med dem andra lite till. Kom i säng vid halv 5, eller 5 kanske till och med. Sen vaknade jag nog runt 10 idag. Fast sov vidare lite till ändå, tyckte det behövdes eftersom vi ska till Amanda ikväll. Får se om vi orkar oss in till stan även ikväll.

Nu har jag och Anna precis varit nere på stan och gjort hemlisar! Det ni ;)

Puss - Linn

Sol :)

Idag blev det en heldag i solen. Var på stranden med mamma, Ann, Isak och Isaks kompis Axel. Vi kom dit vi 12 ungefär och åkte dock redan vid 3. Jag har nog fått lite mer färg, men jag solade bara framsidan eftersom jag satt i solstol hela tiden. Får sola ryggen imon om det är bra väder då :P När jag kom hem satte jag mig ute på balkongen och läste, kom precis in :) Alltså solade jag framsidan ännu mer.

Ha det bra! Jag uppdaterar nog inte mer ikväll, blir imon istället.

Myskväll.

Igår hade jag och mina syskon filmkväll med massa chips och godis! Vi kollade på Dodgeball som gick på 6:an. Alla hade redan sett filmen men den är ganska rolig faktiskt så det gjorde inte så mkt :) Så det blev en relativt tidig kväll.

Jag har varit uppe ett tag. Jag har hunnit tvätta lite, och så har jag gjort mackor till stranden. Mamma är och handlar med farmor nu, men sen runt lunch så ska vi ner till vita bandet!

Ikväll blir det utgång med tjejerna, ska bli kul! Och imon är det avskedsfest för Amanda =/ Blir jobbigt att säga hejdå men hon kommer får skitkul när hon är iväg, det är jag säker på!


SOMMAR <3 - Linn

Gårdagen

Den var helt okej :) Det var jättekul hos Anja i frösakull, och tiden där gick väldigt snabbt. Senare åkte vi in till stan. Sofie körde så vi slapp ta bussen, vilket var skönt! Inne på Kräm var det också kul, men tråkigt att sofie åkte så tidigt =/

Idag har jag inte gjort nåt vettigt alls. Tänkte åkt till stranden, men sen somnade jag om igen så då struntade jag i det. Har lite ont i huvudet sen igår med så var skönt att bara vara hemma. Har läst lite i min bok, men var inte så fokuserad direkt. Kommer antagligen få läsa om det igen.

Ha det fint!

Hörrni!

Jag jobbade inte idag, jag orkade inte och pappa behövde ingen hjälp ändå kom han på :P

Hemma...

Efter en lång dag på stranden. Eller inte så lång, men typ 4 timmar eller nåt. Nu har jag precis filat till och målat mina naglar. Ska hoppa in i duschen snart sen ner på stan med pappa! Ikväll ska vi först ut till Frösakull, sen vidare till Kräm :D Kommer bli en superrolig kväll, synd bara att sofie inte kan stanna så länge. Den fisen ska upp redan 06.15 imon :(

Jag uppdaterar imon och berättar om kvällen :)

Godmorgon!

En underbar morgon! Jag vaknade av att ingen mindre än självaste Niklas ringde mig :D Jag blev riktigt förvånad och det märktes nog. Men gud vad kul att han ringde, så skönt att höra hans röst som jag inte gjort på över 2 veckor. Han verkade ha det jättebra men snart kommer han hem till kära Halmstad. Vi längtar!

Nu ska jag ta på mig, sen ner på stan snabbt med Grynet, sen till stranden!

Förresten..

Jag ska jobba imon, det ni!

SoL<3

Jag lyckades inte ta någon bra bild på håret, men här kommer iaf några bilder från stranden idag :)













Slingor

Mm, nu sitter jag med blekningsmedel i håret. Mamma har precis dragit ur slingor ur hetten på mig. Fy fan vad ont det gjorde! Tror hon gör så med flit, för att plåga mig lite ;P Det börjar redan bli väldigt ljust, och det har bara varit i i 15 minuter. För väl se hur reslutatet blir. Kanske orkar lägga ut bild sen. Ska även försöka lägga ut bilder från min och sofies promenad sen. Vi var duktiga idag :)

God morgon :)

Idag har jag hela dagen planerad! Inte så ofta jag har det faktiskt. Men först ska jag ta på mig/äta fukost, sen ner på stan och köpa busskort. Efter det bär det av till sofie så ska vi gå till tylösand (som jag skrev i inlägget igår). Sen får vi se hur vädret är men vi sa att vi kanske skulle vara på stranden till after beachen börjar. Får se hur det blir. Enligt SMHI så ska det bli bra väder framåt eftermiddagen, HOPPAS! Ikväll ska jag packa upp mina väska som jag inte orkat göra än, och sen ska mamma göra lite slingor i mitt hår. Vill inte vara så mörk som jag är nu =/

Nu ska jag byta om och äta frukost! Uppdaterar nog senare!

RSS 2.0